Specialisten in onderwijscommunicatie

strategie // concept // webdesign // vormgeving // corporate identity
video // drukwerk // augmented reality // content // fotografie

Reclamebureau voor het onderwijs

Bent u op zoek naar een creatief en visueel reclamebureau dat gespecialiseerd is in communicatiemiddelen voor het onderwijs? Zoek niet verder! Wij zijn experts op het gebied van marketing voor zowel middelbare scholen als voor basisscholen, en kunnen u helpen bij alles van wervingscampagnes tot positionering en toffe video’s.

Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in de sector en beschikt over de nieuwste technologieën en strategieën om uw school te laten opvallen. Of u nu op zoek bent naar een pakkende content voor uw social media campagne, een informatieve brochure, of een professionele video die uw boodschap op een boeiende manier overbrengt, wij hebben de expertise en creativiteit om u te helpen.

Wij weten hoe belangrijk het is om uw school te onderscheiden van de concurrentie, en wij doen er alles aan om dat te bereiken. Laat ons u helpen om uw school te laten groeien en bloeien met onze hoogwaardige marketingdiensten voor het onderwijs. Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in voorbeelden van ons werk? Bekijk hier ons portfolio.

Waarom UNITED?

We dienen je graag van advies, maar geven ook regelmatig eigenwijs en scherpe feedback. ‘Nee’ zul je niet vaak van ons horen, maar als reclamebureau bieden we je wel een kritische spiegel. We hebben elkaar nodig om tot het best mogelijke resultaat te komen. We zijn gevestigd in Roosendaal, Noord-Brabant, en werken voor zowel lokale partijen als voor landelijke en internationale ondernemingen.

Je kunt bij UNITED terecht voor logo en huisstijl ontwikkeling, vormgeving, (reclame)fotografie, foodfotografie, videografie en film, webdesign, webshops, verpakkingen (concept en design) en drukwerk. Maar ook als je wilt nadenken over strategie ben je bij ons aan het juiste adres. Écht full-service waarbij kwaliteit de norm is.