Strategie

Effect bereiken begint altijd met een plan. Een strategisch plan is de basis voor structureel succes.

UNITED helpt u met de realisatie van een marketingstrategie. Allereerst schetsen we samen met u de droom waar we naartoe willen werken en bepalen waar we nu staan en wat er voor nodig is om het doel te bereiken. Een goede positionering wordt vastgesteld en bekeken hoe deze zich verhoudt tot de organisatie en de markt. Om tot het gewenste effect te komen, maken we een plan waarin we keuzes maken over timing, welke marketingtools zetten we in en welke niet en welke media gebruiken we om de doelgroep te bereiken.

Concept & Vormgeving

Na het plan volgt de uitwerking. Een sterk concept is de basis van een spetterend design. Het is van belang dat de doelgroep wordt aangesproken en dat het concept overeenkomt met je positionering. Wij werken ieder design tot in detail uit. In ons portfolio zie je wat we zoal hebben ontwikkeld.

Als reclamebureau geloven we in de kracht van eenvoud. De beste ideeën zijn meestal geen rocket science, maar krachtig door hun eenvoud.

Web & App

UNITED ontwikkelt oplossingen voor web en mobiel. Aansprekende websites hebben vaak dezelfde kenmerken. Ze laten het beeld spreken, zijn eenvoudig in navigatie en hebben verrassende elementen.

Bovendien laden ze snel en geven ze in 1 oogopslag het juiste beeld van de organisatie. UNITED heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van websites, webshops, apps en mobile sites. We hebben dan ook een afdeling die met passie over internet praat en deze woorden omzet in daden.